B€ST4Y()U

* Best4you.wgz.cz To sú programy, hudba, recenzie, HTML, BBCode, PC about a veľa iného. Všetko, čo potrebuješ na jednom mieste *

Štatistika

TOPlist

AC/DC

AC/DC je austrálska hardrocková skupina založená roku 1973 v Sydney dvoma pôvodom škótskymi bratmi Angusom a Malcolmom Youngom. Tvrdia, že názov AC/DC kapela dostala podľa nápisu na šijacom stroji ich sestry Margaret.
Zakladatelia skupiny: Dave Evans, Angus Young, Malcolm Young, Larry Van Kriedt, Colin John Burgess
Súčasní členovia: Brian Johnson, Angus Young, Malcolm Young, Cliff Williams, Phil Rudd
Bývalí členovia: Bon Scott, Simon Wright, Chris Slade, Mark Evans, Dave Evans
Diskografia:

  1. 1976 - Dirty deeds done dirt cheap
  2. 1976 - High Voltage
  3. 1977 - Let There Be Rock
  4. 1978 - If You Want Blood You've Got It
  5. 1978 - Powerage
  6. 1979 - Highway To Hell
  7. 1980 - Back in Black
  8. 1981 - For Those About to Rock We Salute You
  9. 1983 - Flick of the Switch
  10. 1984 - '74 Jailbreak
  11. 1985 - Fly on the Wall
  12. 1986 - Who Made Who
  13. 1987 - Blow Up Your Video
  14. 1990 - The Razor's Edge
  15. 1992 - Live 2CD Collector's Edition
  16. 1995 - Ballbreaker
  17. 1997 - Volts
  18. 2000 - Stiff Upper Lip
  19. 2008 - Black Ice
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Madrid-acdc_20.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/44/Madrid-acdc_12.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/62/Madrid-acdc_38.JPG

 
| Hosting: webgarden.cz | Designed by 1predator123 | ©Best4you. All rights reserved. |